Over Saskia Bremer

SASKIA BREMER

Na mijn afstuderen aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag in 1991 heb ik ruim 20 jaar geschilderd, kleurig semi-abstract werk gemaakt, exposities gehouden en bedrijven ingericht met kunst aan de muur.

Inmiddels ben ik naar Zwitserland verhuisd en brak er een periode aan van veelvuldig reizen naar exotische landen met interessante mensen en hun culturen, bezoeken aan musea en kunstbeurzen overal ter wereld. Dit alles bleek een nieuwe bron van inspiratie te worden die onlangs ten tijde van de reisbeperkingen vanwege Covid opeens tot uiting kwam!

Maar ook nu, veelal thuis op de bank voor de TV, komen ze voorbij: bijzondere, grappige, excentrieke en ludieke mensen.  Ze zijn het begin geworden van een serie maskers die spontaan zijn ontstaan door al deze unieke ingrediënten in combinatie met fantasie en vooral met een kwinkslag.

Mijn motto is: Pluk de dag! Geniet van mensen die voorbijkomen, die iets bijzonders uitstralen en hun eigen mening hebben, uiteraard met respect voor elkaar!

Ik hoop dat ik ook jou kan boeien met deze collectie Playful Art Panels, waarmee je kleur geeft aan je interieur! Ik heb de collectie zonder verwijzing naar een specifieke betekenis gecreëerd en ik laat de interpretatie van deze kleurrijke kunst aan de muur graag aan jou over.

Ik wens je veel plezier met je aankoop!

Saskia Bremer

Saskia Bremer in haar atelier